For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

کسب مقام اول توسط گروه هیدروژل در رویداد کارآفرینی همنت بانوان

«هم نت بانوان» به کوشش بنیاد نخبگان استان اصفهان، با همکاری موسسه آما،  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و  حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۱۴ تا ۱۶ اسفندماه ۱۳۹۷ برگزار شد.به گزارش بنیاد نخبگان اصفهان، هم‌نت، رویداد کارآفرینی متمرکز بر حل مسئله بوده که در هم‌نت بانوان تلاش می‌شود قدرت بانوان در حل کارآفرینانه مسائل به نمایش گذاشته شود. لذا مخاطبان این رویداد آنهایی هستند که فکر می‌کنند دانش آنها می‌تواند مسئله‌ای از جامعه ایرانی یا جهانی را در قالب یک تجارت حل کند. مسئله‌های این هم نت در فیلدهای مختلف آب، محیط‌ زیست، بایو، نانو و پزشکی مطرح‌شده که در سایت اطلاع‌رسانی این رویداد درج‌ شده است.

در این رویداد گروه هیدروژل متشکل از دانشجویان کارشناسی ارشد دکتر خرازیها موفق به کسب مقام نخست این رویداد کارآفرینی شدند. اعضای این گروه مهندس نگار رجبی، عسل فراست کیا و الناز نجفی به سرپرستی و رهبری مهندس شیما توکلی موفق به دریافت اعتبار طلایی تکمیل محصول و حضور در شتاب دهنده کسب و کار شدند. این موفقیت را به اعضای این گروه و دانشکده مواد تبریک می گوییم.